directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 20 d'abril de 2018 19:54 h

Un grup dels sensesostre desallojats de la plaça de Catalunya trasllada l'acampada en un solar al costat d'Arc de Triomf

Han muntat una desena de tendes i la seva intenció és quedar-se en aquesta ubicació fins que l'Ajuntament de Barcelona els doni una solució.

ACN Barcelona.-Un grup reduït de les persones sensesostre que dimecres van ser desallotjades de la plaça de Catalunya ha traslladat l'acampada en un solar just al costat de l'estació d'Arc de Triomf. Han muntat una desena de tendes i la seva intenció és quedar-se en aquesta ubicació fins que l'Ajuntament de Barcelona escolti les seves reivindicacions i els doni una solució. 'Sensesostre? Amb drets!' i 'Aquest solar serà una llar social' són els dos clams que es poden llegir en les pancartes que han penjat en les reixes que envolten el solar.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.