directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 21 d'abril de 2018 19:56 h

La policia espanyola requisa samarretes grogues, estelades i xiulets a l'entrada del Wanda Metropolitano

Diverses penyes i associacions havien demanat a l'afició blaugrana que vestissin d'aquest color a la final de la Copa del Rei

ACN Madrid.-La policia espanyola ha requisat samarretes grogues amb lemes independentistes, estelades i alguns xiulets a l'entrada de l'estadi Wanda Metropolitano de Madrid, on aquest dissabte al vespre es jugarà la final de la Copa del Rei entre el Sevilla i el FC Barcelona, segons han informat el programa LaTdP de Catalunya Ràdio i diversos aficionats a través de les xarxes socials. Diverses penyes i associacions havien demanat a l'afició blaugrana que vestissin d'aquest color en solidaritat dels "presos polítics". La Penya Barcelonista de Navàs ha explicat a través de Twitter que a un dels membres del seu grup li han requisat una bandera estelada que portava lligada a la motxilla al·legant que "fomentava l'odi". Amb tot, aquesta dinàmica no ha estat igual a tots als accessos a l'estadi, on sí que s'han vist estelades. En alguns controls també s'han requisat xiulets, segons han denunciat alguns culers.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.