directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 08:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Diumenge, 22 d'abril de 2018 11:45 h

Decomissen 750 plantes de marihuana en un local de Sant Martí a Barcelona

La Guàrdia Urbana deté una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació del servei elèctric

ACN Barcelona.-La Guàrdia Urbana ha decomissat 750 plantes de marihuana en un local del districte de Sant Martí de Barcelona i ha detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, el decomís es va produir divendres en un local del barri de la Vila Olímpica del Poblenou després que el cos policial hagués rebut diferents queixes veïnals derivades dels forts olors a marihuana i sorolls constants d'extractors d'aire. Fruit de la investigació, la Guàrdia Urbana, i amb auto judicial, va procedir a entrar al local divendres al matí i es va comprovar que existia la plantació i que la instal·lació elèctrica del local estava manipulada i la llum havia sigut punxada. A banda del detingut, hi ha una altra persona investigada. En total es van decomissar 20,6 quilos de marihuana, 500 grams de pol·len d'haixix, dos bàscules de precisió, 29 làmpades de sodi d'alta potència per a cultiu d'interior i 2.200 euros en metàl·lic.

L'estimació de la collita de la plantació és de 28 quilos i un valor estimat en el mercat il·legal de 140.000 euros. El consistori ha informat que aquest tipus d'instal·lacions produeixen tres collites a l'any, per la qual cosa el potencial econòmica anual estimat és d'uns 420.000 euros.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.