directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 22 d'abril de 2018 20:51 h

Dos morts en dos accidents, balanç de trànsit del cap de setmana

Aquest diumenge les retencions s'han concentrat a l'N-340 al Vendrell i a Altafulla i a l'AP-7 a la Roca del Vallès

ACN Barcelona.-Aquest cap de setmana s'han registrat dos accidents mortals de trànsit. Tots dos van passar dissabte al vespre. A la C-1413 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Oriental) un motorista va morir en xocar contra un camió. Els Mossos van rebre l'avís a les 20.27 hores i es van activar set patrulles de la policia catalana, quatre dotacions de Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Cap a la mateixa hora un home de 56 anys va morir en sortir de la via amb el seu cotxe quan circulava per un camí rural que connecta amb la masia de Can Cortera, a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental). Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge d'operació retorn cap a l'àrea metropolitana de Barcelona s'han registrat retencions importants a l'N-340 al Vendrell (7 km) i a Altafulla (5 km) i a l'AP-7 a la Roca del Vallès (5 km) i a Vilalba Sasserra (3 km) en sentit sud, i entre Vilafranca del Penedès i Subirats (5 km) i entre Gelida i Sant Sadurní (6 km) en sentit nord.

Segons el Servei Català de Trànsit, també s'han registrat cues a l'N-II a Vidreres per un accident, a la C-31 a Santa Cristina d'Aro en direcció Vidreres (3 km) i a la C-65 a Santa Cristina d'Aro per anar cap a Llagostera (3 km).A la C-32 Sud un vehicle avariat ha provocat 6 quilòmetres de retencions entre Gavà i Sant Boi de Llobregat en sentit Barcelona. També s'ha registrat circulació lenta a la B-20 entre Badalona i el Nus de la Trinitat, a la C-32 Nord entre Cabrera i el peatge de Vilassar (5 km) i a l'A2 a Pallejà en sentit Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.