directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 23 d'abril de 2018 22:09 h

Rivera, sobre Comín: "La delegació de vot és per a motius molt excepcionals i no per a qui ha fugit de la justícia

El president estatal de Cs urgeix els independentistes a formar un Govern que "respecti la Constitució" perquè en cas contrari el 155 se seguirà aplicant

ACN Barcelona.-El president estatal de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, ha reaccionat a la petició del diputat d'ERC Toni Comín per delegar el seu vot. En un contacte amb la premsa des de la Llotja de Mar de Barcelona, abans de l'entrega del premi al Seny que organitza Societat Civil Catalana, Rivera ha apuntat que Comín no assisteix al Parlament perquè "ha fugit de la justícia", i no pas perquè l'hagi enganxat "una nevada". "La delegació de vot està prevista en cambres per motius molt excepcionals, però no per a fugir de la justícia", ha reiterat. Així mateix, el líder de la formació taronja ha urgit JxCat, ERC i la CUP a formar un Govern que "respecti la Constitució", i ha avisat que, de si el nou executiu no ho fa, se seguirà aplicant l'article 155.

Encara sobre Comín, Rivera ha insistit que cal "respectar els reglaments i les lleis", i que els "invents" que pensen fer els independentistes per evitar renunciar a l'escó són incoherents amb la superioritat que tenen a la cambra: "O no tens majoria per fer Govern, o acceptes que la tens, deixes l'escó, fas córrer la llista i s'hi posa un altre, però no podem anar delegant vots com si fos per causa major", ha constatat.Candidatura de Manuel VallsD'altra banda, i preguntat sobre la possible candidatura de l'exprimer ministre francès Manuel Valls a liderar la llista de Cs a les eleccions municipals de Barcelona el 2019, Rivera s'ha limitat a dir que aquest dilluns de Sant Jordi no és dia de parlar-ne: "Ja tindrem temps", ha manifestat. "Estem oberts a gent amb talent, capacitat política i experiència, i Manuel n'és un d'ells, com més gent que es pot incorporar a Cs en els propers mesos. Volem ser el partit i la casa del sentit comú dels qui volen ser catalans, espanyols i europeus", ha argumentat. Valls ha recollit avui el premi al Seny que entrega per primera vegada SCC.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.