directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimecres, 16 de maig de 2018 19:43 h

Veïns d'Esplugues reclamen al ple que el consistori és posicioni a favor del membre del CDR local buscat per rebel·lió

Al final de la sessió, al torn de precs i preguntes, amics de l'Adrià han llegit la carta de la seva mare feta pública aquest dimecres

ACN Esplugues de Llobregat.-Una trentena de persones s'han concentrat aquest dimecres a la tarda a les portes de l'Ajuntament d'Esplugues per reclamar al consistori que es posicioni a favor de l'Adrià, el membre del CDR local buscat per la justícia acusat de rebel·lió, i que no "silenciï els veïns que volen donar veu al seu cas". Aprofitant la celebració del ple municipal del mes de maig, una quinzena de veïns han entrat al ple per desplegar pancartes de suport a l'Adrià i de condemna a l'actitud del govern municipal i per llegir en el torn de precs i preguntes la carta de la mare del jove que s'ha fet pública avui. Efrem Blázquez, amic íntim de l'Adrià, l'ha definit com una persona molt implicada en el teixit associatiu del municipi i "lluitador incansable contra tota mena d'injustícies". "El que li està passant a l'Adrià ens podria passar a qualsevol de nosaltres i això ens obliga a actuar", ha afegit.

La protesta, que ha començat a dos quarts de set de la tarda, s'ha fet just abans de la convocada per Òmnium Cultural i l'ANC contra els set mesos a presó de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Entre els assistents hi havia el diputat de la CUP Vidal Aragonés. Els concentrats han desplegat pancartes de suport a l'Adrià recordant els 36 mesos que es fora de casa i contra el paper que està jugant l'Ajuntament en tot l'assumpte. En declaracions als mitjans de comunicació, Efrem Blázquez, amic íntim de l'Adrià, ha reconegut que s'està fent dur no tenir notícies seves des de fa tant de temps i ha dit estar convençut que la manera de lluitar contra les injustícies de l'Adrià "mai ha estat extrema perquè se l'acusi de les barbaritats que se l'acusa". "Tot això és una estratègia de l'estat espanyol per estendre la por", ha afegit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.