directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 16 de maig de 2018 20:20 h

L'Ajuntament sorteja els 15 pisos dels afectats de la Nova Fase 1 de la Colònia Castells

Ara es treballa en la preparació i en la gestió de les següents etapes per desenvolupar el planejament de la Colònia Castells

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha sortejat els 15 pisos dels afectats de la Nova Fase 1 de la Colònia Castells després que el jutjat hagi deixat sense efecte la suspensió que va ordenar pel recurs d'una afectada. L'Ajuntament va al·legar contra la suspensió per entendre que aquesta persona no té dret a un habitatge, perquè en el moment de l'aprovació definitiva del planejament no estava empadronada al pis afectat per la transformació urbanística. El consistori va alertar que la suspensió suposava un greuge per a les famílies que sí tenen dret al reallotjament i que des de fa anys esperen poder traslladar-se als nous habitatges.

Després de la decisió del tribunal d'aixecar la suspensió, l'Ajuntament ha sortejat els habitatges de les famílies afectades amb dret al reallotjament del passatge Piera i del carrer Taquígraf Serra. En les properes setmanes es traslladaran al nou edifici propietat de l'Ajuntament del carrer Entença. En les bases del sorteig, finalment, i atenent a la cautelar del jutge, s'ha inclòs de manera provisional la família demandant, que no ocuparà el pis a la finca fins que es resolgui el cas amb una sentència ferma. Ara el consistori ja treballa en la preparació i en la gestió de les següents etapes acordades per desenvolupar el planejament de la Colònia Castells. De moment s'ha aconseguit el sòl per desenvolupar la zona verda i pública que pertoca a la zona. L'equip de govern municipal ha afirmat que des de fa uns mesos es treballa en els criteris que cal tenir en compte per licitar el projecte a través del procés participatiu 'Tria el verd de la Colònia'.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.