directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 17 de maig de 2018 15:10 h

Collboni es queixa a la síndica del 'top manta' al metro

El líder del PSC acusa Colau de "negligent" per tolerar "la presència massiva de venda ambulant" il·legal als accessos i andanes del transport públic

ACN Barcelona.-El president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha presentat una queixa formal a la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà perquè creu que el govern local no actua. De fet, Collboni ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de "negligent" per tolerar "la presència massiva de venda ambulant" il·legal "als accessos i andanes del metro a l'estació de Plaça Catalunya". A més, Collboni denuncia que el PSC ha demanat "fins a dos cops els informes de govern" i acusa a Colau d'haver respost "que no són necessaris". El líder socialista ha recordat que abans del Mobile World Congress es va efectuar una actuació policial per reduir el nombre de venedors i per això ha afirmat que "quan el govern ha volgut, ho ha fet".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.