directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 17 de maig de 2018 17:06 h

Acampada de la PAH a la Gran Via de l'Hospitalet en defensa d'una dona amb risc de desnonament

El col·lectiu denuncia que l'afectada ha estat "estafada" per la Unió de Crèdits Immobiliaris amb clàusules "abusives"

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona i la de Hospitalet del Llobregat han acampat davant les oficines de la Unió de Crèdits Immobiliaris (UCI), a la Gran Via de l'Hospitalet, en defensa d'una dona que està en risc de ser desnonada. Es tracta de Maria García, qui asseguren va ser "estafada" al 2005 quan va comprar el seu pis amb "clàusules abusives". "Porto un any i mig negociant amb l'entitat i no arribem a cap acord, perquè ells volen quedar-se amb el pis i que continuï pagant el deute", ha dit l'afectada, que ha afegit que en 13 anys ha passat de pagar "500 a 1300 euros mensuals". A més, la PAH ha recordat que des del 2009 denuncia aquestes accions i pràctiques "mafioses" que sumen vuit sentències al Tribunal de Justícia de la Unió Europea i que "han estat declarades il·legals per vulnerar els Drets Humans".

Al 2005, Maria Garcia va comprar un pis per un valor de 215.000 euros amb una quota de 500 euros mensuals. Tretze anys després, explica que només ha pagat 7.000 euros del pis perquè tota la resta han sigut interessos i clàusules "abusives", mentre el deute ha pujat fins a 380.000 euros. Una situació que, ha assegurat, no pot assumir-ho amb el seu sou, ja que la quota mensuals ara és de 1.300 euros. "Vull negociar l’eliminació de l’IRPH i una quitança per reduir la quota i poder mantenir casa meva", ha explicat l'afectada. La PAH i l'afectada han assegurat que cap representants de la Unió de Crèdits Immobiliaris ha declinat reunir-se amb ells per tractar aquest cas.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.