directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 17 de maig de 2018 18:08 h

El Cruïlla i el White Summer s'uneixen per oferir dansa, tallers, teatre i equilibrisme entre concert i concert

L'oferta del Cruïlla Lifestyle by White Summer acollirà zones diferenciades i activitats al Parc del Fòrum del 12 al 14 de juliol

ACN Barcelona.-El Festival Cruïlla, que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol, ha anunciat aquest dijous que aquest any el Parc del Fòrum comptarà amb un nou espai creat en col·laboració amb White Summer, festival únic en el seu format i contingut que recull durant el mes d'agost a les Serres de Pals, les últimes tendències en arts escèniques, disseny, música i gastronomia. L'oferta del Cruïlla Lifestyle by White Summer acollirà zones diferenciades i activitats com espectacles de dansa, tallers, teatre i equilibrisme que tindran lloc entre concert i concert, a més d'altres que es donaran a conèixer el proper 6 de juny durant la presentació de 'Cruïlla és més'. El festival White Summer arribarà a la seva setena edició aquest estiu i se celebrarà del 4 al 26 d’agost al Mas Gelabert de Serres de Pals.

Una selecció de marques de comerç just, emprenedors creatius i 'food trucks' amb gastronomia de proximitat completarà la proposta del Cruïlla Lifestyle by White Summer. Tots dos festivals s’associen per tal que aquets emprenedors puguin tenir l’oportunitat de connectar amb un públic afí i fer visibles les seves creacions entre les més de 65.000 persones que visiten anualment el Cruïlla.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.