directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 17 de maig de 2018 18:24 h

Trias i Munté reclamen un pla de xoc immediat al Raval

La nova candidata del PDeCAT a l'alcaldia de Barcelona lamenta la inacció del govern al barri i creu que "fa retrocedir"

ACN Barcelona.-El president del Grup Municipal Demòcrata, Xavier Trias, i la candidata del PDeCAT a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, han exigit a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que creï un pla de xoc de forma immediata per resoldre els problemes de seguretat i tràfic de drogues que hi ha al barri del Raval. Munté ha assegurat que la inacció "no et fa quedar allà on eres, sinó que et fa retrocedir". Per això han afirmat que volen "proposar solucions i donar esperança al Raval" i han fixat la seva acció en els àmbits de la seguretat, la salut, els habitatges i els serveis públics. De la seva banda, Xavier Trias ha recordat l'últim ple extraordinari que va servir per reprovar l'acció del govern al Raval, però el líder ha assegurat que "no ens quedem en la crítica" i per això s'han ofert a signar un nou pacte amb temes importants com ara la lluita contra el narcotràfic.

Trias ha quantificat la seva proposta del pla de xoc en 5 milions d'euros. Inclou un conjunt de mesures plantejades per ser desenvolupades durant els mesos d'estiu, tot i que n'hi ha que estan pensades per mantenir-les durant més temps per aconseguir una acció a llarg termini. La voluntat del Grup Demòcrata és que aquest nou pla de xoc es pugui presentar en el proper plenari municipal, fixat pel divendres de la setmana que ve, dia 25 de maig. Munté ha apuntat que en l'àmbit de seguretat proposen augmentar les dotacions de la Guàrdia Urbana que patrullen al barri del Raval i també volen que el cos de seguretat senti que té el suport del govern local. En matèria de salut les propostes van focalitzades en la lluita contra els narcopisos a partir de l'atenció sanitària. Les propostes d'habitatge inclouen polítiques per "mobilitzar" els pisos buits i "sobretot els de titularitat municipal". I en l'eix dels serveis públics, el Grup Demòcrata vol evitar la degradació de l'espai públic augmentant els serveis de neteja i els educadors de carrer per tal de millorar la convivència dels veïns.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.