directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 17 de maig de 2018 19:28 h

PP i Cs pacten una inversió de deu milions d'euros per acabar les obres de l'entorn de Sants

PDECat i ERC critiquen que la mesura pretén dissimular un incompliment

ACN Barcelona.-PP i Ciutadans (Cs) han pactat una inversió de deu milions d'euros perquè Adif acabi les obres de les immediacions de l'estació ferroviària de Sants, a Barcelona. La proposta s'ha presentat al Congrés dels Diputats com una esmena als pressupostos generals de l'Estat, que inicialment Cs havia demanat per a l'ATM però que ha estat transaccionada d'acord amb el PP cap a Adif. Els diners es destinaran a la urbanització de la plaça Països Catalans de l'exterior de l'estació. El pacte ha estat criticat tant per PDeCAT com per ERC. Des del PDeCAT, el diputat Ferran Bel ha subratllat que Adif havia de fer la inversió igualment amb els recursos assignats ja per a Catalunya. Per tant, assegura que és un "maquillatge", i critica que aquests diners no s'hagin destinat a l'ATM on, assegura, haguessin repercutit sobre el preu del transport públic.

De la seva banda, ERC ha criticat que l'acord desvirtua la proposta inicial, que hauria suposat més finançament per al transport de viatgers metropolità. Tot i això els republicans s'abstindran en la votació per no anar en contra de la millora de l'espai.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.