directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Dijous, 17 de maig de 2018 20:17 h

La CUP de Vilanova dona per “mortes” les negociacions per pactar un nou govern amb PDeCAT i ERC

Els anticapitalistes posen punt i final a les converses per un acord de concentració però continuen oberts a arribar a una entesa sobre el pressupost municipal

ACN Vilanova i la Geltrú.-La CUP de Vilanova i la Geltrú ha donat per “mortes” les negociacions amb els grups del PDeCAT i ERC per aconseguir pactar un govern “republicà i democràtic” a la ciutat. Així ho han assegurat a l’ACN membres de la formació anticapitalista aquest dijous al vespre. Gairebé un mes i mig després que l’alcaldessa Neus Lloveras trenqués el pacte amb el PSC i es quedés governant amb només 4 de 25 regidors del ple, ha descarrilat la possibilitat de crear un govern alternatiu. Durant les últimes setmanes, la CUP, ERC i el PDeCAT s’han reunit sistemàticament per intentar assolir un acord per crear un govern nou, però finalment els cupaires ho han vist inviable. L’escull principal han estat les moratòries que demanaven respecte grans projectes impulsats per l’anterior coalició sòciovergent. Tot i que la CUP descarta la creació d’un nou govern, apunta que continuarà negociant amb el PDeCAT per intentar arribar a una entesa sobre el pressupost municipal.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.