directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 12:55 h

La CUP diu que la restitució parcial del Govern i "l'actitud colonial" de l'Estat "no són excuses" per no ser paritari

El portaveu dels anticapitalistes, Lluc Salellas, deixa clar que no avalaran un executiu que considera "totalment masculinitzat"

ACN Fornells de la Selva.-La CUP denuncia que "l'actitud colonial" de l'Estat i la "restitució parcial" del Govern "no són excuses" per no fer un executiu paritari. Els anticapitalistes adverteixen que "no avalaran" el nou Govern de Quim Torra perquè el consideren "totalment masculinitzat". El portaveu del partit, Lluc Salellas, ha lamentat que les quotes de dones no arribin al 30%, i recorda que l'executiu de Torra "no compleix la pròpia llei d'igualtat". Salellas ha carregat contra el govern espanyol a qui ha titllat "d'autoritari i antidemocràtic" per les amenaces de no permetre que Rull, Turull, Puig i Comín accedeixin a ser consellers de nou. "Ara resulta que tampoc els hi agrada. És una actitud que vulnera els drets civils i polítics que ha vingut per quedar-se", ha lamentat. El portaveu cupaire ha demanat "actuar cada dia als carrers i al Parlament", per "combatre l'actitud repressiva" de l'Estat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.