directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 14:05 h

El govern espanyol autoritza publicar al DOGC el decret de creació i estructura del Govern però no el dels nomenaments

La resposta de la Moncloa a la Generalitat fa referència als "problemes de viabilitat" per incloure Rull, Turull, Puig i Comín

ACN Madrid.-El govern espanyol dona llum verd a publicar al DOGC el decret de creació, denominació i àmbit de competències dels departaments del nou Govern però no el dels nomenaments, ja que aquest planteja "problemes de viabilitat". Així ho recull la resposta del govern espanyol a la carta que la Generalitat va fer arribar a la Moncloa per informar del nou Govern, segons ha pogut saber l'ACN. En la carta es fa referència explícita al nomenament de Jordi Turull, Josep Rull, Antoni Comín i Lluís Puig i a les seves "circumstàncies" i a les "competències atribuïdes". La carta de la Moncloa recorda que la publicació de l'Acord per formar el Govern "requereix l'autorització per part de govern espanyol, sense el qual l'acte o disposició no tindria validesa i efectes".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.