directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 16:26 h

Eduard Pujol lamenta que PP, PSOE i Ciutadans hagin iniciat una "cursa per veure qui és més ultra"

El portaveu de JxCAT demana que es respecti la voluntat del que es va decidir a les urnes

ACN Folgueroles.-El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha lamentat que el Govern espanyol hagi decidit mantenir el 155 i que PP, Ciutadans i PSOE, que "haurien d'avalar la democràcia", estiguin participant en una "cursa per veure qui és més ultra". Segons Pujol, malgrat la voluntat de "diàleg" del nou president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha apostat per "la repressió". El portaveu de JxCat, que ha assegurat que la notícia no els ha agafat "per sorpresa", ha reiterat el compromís de JxCAT amb "el poble de Catalunya" i les "decisions del Parlament" pel que ha fet una crida a la "dignitat, la democràcia i a la llibertat".

Pujol, en declaracions davant dels mitjans de comunicació a Folgueroles, ha lamentat que no es respectin "la voluntat del poble de Catalunya" i que "aquells que només tenen quatre diputats –referint-se al PPC- ens la tornin a fer i molt grossa". Per aquesta raó a fet una crida al Govern espanyol a "recapacitar". "El diàleg és donar la mà i respectar la voluntat i la legitimitat de Torra per fer el seu Govern", ha afegit.Crida al PSCPujol ha fet una crida al PSC a "recapacitar" i a no deixar "orfes" als ciutadans "que tenen dret a viure en un estat democràtic". A Ciutadans els hi ha demanat que deixin de liderar "aquesta cursa ultra" i d'empentar en una sola direcció. "Ens mereixem viure en un marc amb valors democràtics que se'ns respecti", ha afegit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.