directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 17:35 h

Rufián critica la "cursa de hooligans" entre el PP i C's per mantenir el 155 a Catalunya

El diputat al Congrés acusa Rajoy, Sánchez i Rivera de dur a terme aquesta mena de polítiques "per guanyar les eleccions al seu país"

ACN Sant Vicenç dels Horts.-El diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, lamenta que el president de l'Estat, Marianao Rajoy hagi decidit mantenir l'article 155 a Catalunya i ha indicat que s'està vivint "una cursa de hooligans entre el PP i C's, amb el silencia còmplice del PSOE i Pedro Sànchez". Rufián ha fet aquestes declaracions aquest diumenge en el marc de la jornada 'Gols per l'Oriol' que s'ha celebrat a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) en homenatge a Oriol Junqueras. Rufián també ha acusat al president espanyol, a Pedro Sánchez i a Albert Rivera de fer aquesta tipologia de polítiques a Catalunya perquè d'aquesta forma "guanyen eleccions al seu país". Alhora ha indicat que hi ha molts militants del PSOE i del PSC que no comparteixen el "silenci vergonyós" de la formació ni "segons quines declaracions del seu líder.

Gabriel Rufián ha aprofitat l'ocasió per defensar que a Catalunya "governi la majoria independentista del Parlament" i per afirmar que la seva formació se sent "molt orgullosa" que "un partit reaccionari com el PP només tingui quatre diputats" a la cambra catalana. El republicà ha advertit que "l'esperança blanca de la dreta espanyola és Ciutadans" i ha recordat que aquesta formació fa anys que és coneguda al Parlament pel seu "anticatalanisme, liberalisme reaccionari i per anar en contra de qualsevol dret social o polític".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.