directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 18:28 h

Cau una banda que falsificava targetes de residència que compraven prostitutes que exercien a Barcelona

La policia espanyola ha detingut 12 persones de nacionalitat colombiana en diverses ciutats de l'Estat, entre elles la capital catalana

ACN Barcelona.-La policia espanyola ha desarticulat una xarxa que falsificava targetes de residència falses i que després venia, sobretot, a dones de nacionalitat colombiana que exercien la prostitució a Barcelona. Els falsificadors cobraven fins a 6.000 euros per cadascun dels documents, que eren còpies de molta qualitat. En total la policia ha detingut dotze persones, totes de nacionalitat colombiana, sis a Madrid, quatre a Barcelona, una a Pamplona i una altra a Mallorca. A totes elles se les acusa de pertinença a banda criminal, estafa, falsedat documental i infracció de la llei d'estrangeria. Les investigacions es van posar en marxa quan un agent va detectar en un control de documentació una targeta d'identitat d'estrangera. Gràcies a això, es va descobrir una banda criminal ubicada a Madrid, que captaven estrangers en situació irregular als quals prometien legalitzar la seva situació administrativa a l'Estat amb una targeta de residència falsificada.

Gran part dels documents falsificats es venien a Barcelona, concretament a dones colombianes que exerceixen la prostitució. L'encarregada de vendre els documents falsificats era la parella del responsable de diversos clubs nocturns.Un cop identificats tots els membres de l'organització criminal es va procedir al registre de tres domicilis de Madrid, parla i Coslada i es van inspeccionar dos locals de Barcelona. En total es van detenir 12 persones: 6 a Madrid, 4 a Barcelona, un a Pamplona i un a Mallorca, tots ells de nacionalitat colombiana.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.