directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Diumenge, 20 de maig de 2018 20:12 h

Girona Temps de Flors manté els 250.000 visitants de l'any passat malgrat el mal temps que fet durant l'exposició

L'Ajuntament es mostra "satisfet" per haver "aconseguit un equilibri", i assegura que "no els quadra" la baixa ocupació entre setmana que han tingut els hostalers

ACN Girona.-Girona Temps de Flors ha tancat la 63a edició amb les mateixes xifres que el 2017. De fet, s'han millorat en 200 persones, i per tant, la mostra ha rebut més de 250.000 visitants. Tot plegat malgrat el mal temps que ha fet en alguns moments a la ciutat, i que ha fet minvar el nombre d'autocars que portaven turistes a Temps de Flors. Des de l'ajuntament es mostren "satisfets" amb aquestes dades, i destaquen que s'ha aconseguit un "equilibri entre les afectacions als veïns i el gaudi dels visitants". L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, també ha fet referència a la baixa ocupació que han tingut els hostalers, especialment entre setmana. "No ens quadren aquestes dades. Haurem de creuar-les amb les nostres però no ho entenem", ha subratllat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.