directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dilluns, 21 de maig de 2018 14:12 h

La Cambra de Comerç de Lleida posa a disposició de les empreses lleidatanes ajuts per valor de 600.000 euros

Per potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies, la dinamització comercial i turística i de suport a joves i emprenedors

ACN Lleida.-La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa a disposició de les empreses lleidatanes fins a vuit línies d'ajuts per un import global de 600.000 euros que tenen com a objectiu potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies així com la dinamització del comerç minorista i turístic de les empreses de les comarques de Lleida. Alhora, la institució disposa també de diferents línies d'ajuts especifiques per a col·lectius juvenils que impliquen el suport a la seva contractació i al foment de l'emprenedoria. La sol·licitud dels ajuts es tramita mitjançant la Cambra de Comerç de Lleida i el període per sol·licitar-les finalitzarà en el moment en què s'exhaureixi el pressupost de cada línia o, en el seu defecte, a finals de desembre del 2018. Aquestes línies d'ajut formen part del programa cameral que s'obrirà anualment fins al 2020, estan adreçades específicament a les Pimes i compten amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L'any 2017, la Cambra de Comerç de Lleida va cobrir els objectius de totes les vuit línies d'ajut dos mesos després de la seva obertura. Per això, enguany, l'import dels ajuts s'ha incrementat i en alguns casos duplicat. En total, l'any passat es van beneficiar d'aquesta iniciativa més de 100 empreses a les quals cal afegir les més de 200 persones que van participar a les jornades de sensibilització gratuïtes organitzades per l'ens cameral.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.