directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 22 de maig de 2018 20:56 h

Montoro no vol donar més IRPF i IVA a les autonomies en el nou model de finançament

El ministeri també planteja reestructurar el deute autonòmic i incentivar una "retirada gradual" del FLA per afavorir el retorn de les comunitats als mercats financers

ACN Madrid.-El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, es nega a ampliar el percentatge que reben les autonomies d'impostos estatals com l'IRPF, l'IVA i els impostos especials. Així ho constata un informe elaborat pel Ministeri al qual ha tingut accés l'ACN, que és la resposta de les peticions realitzades per la comissió d'experts autonòmics. Ara les autonomies han de fer les seves observacions al text, que serà discutit al proper Consell de Política Fiscal i Financera i servirà com a la base per analitzar l'esperada reforma del model de finançament. D'altra banda, el ministeri també planteja la necessitat de reestructurar el deute autonòmic i incentivar una "retirada gradual" del FLA i que les comunitats tornin de forma "ordenada" als mercats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.