directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Montsià doble fletxa Dimecres, 23 de maig de 2018 13:11 h

Tornen les Jornades Musicals d'Ulldecona per oferir un refugi cultural d'evasió carregat de màgia i bogeria

The Bronson, Nuria Graham, The Fuzillis o A Contra Blues són alguns dels grups programats en les tardes dels diumenge que tancaran les sessions de DJ's del territori

ACN Tortosa.-Les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona, al Montsià, s'han convertit en un dels referents musicals de l'estiu a les Terres de l'Ebre. Enguany arriben a la 14a edició, malgrat nàixer com un cicle de música alternatiu i "friqui" que no es pensava fer tan adult i que s'ha consolidat per "l'amor incondicional a la música" dels seus organitzadors i per la resposta fidel d'un públic entregat a "traspassar tots els límits mentals" que se'ls proposa. Sota el lema 'Salva't', aquest estiu les Jornades Musicals inviten al públic a "escapar del fang llefiscós" de tot allò que passa al seu voltant, a través de la música. Gairebé cada diumenge a la tarda, des del 27 de maig fins al 26 d'agost, actuaran a l'Ermita d'Ulldecona grups com The Bronson, Nuria Graham, Aurora&The Betrayers, Los Saxos del Averno, Bemba Saoco, The Fuzillis o A Contra Blues. Cada sessió la tancaran DJ's del territori del Sénia i hi haurà una sessió formativa de Rap i Rima en defensa de la llibertat d'expressió.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.