directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 04:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 23 de maig de 2018 21:13 h

El raper Valtonyc marxa a l’estranger el dia abans d’ingressar a la presó

En una piulada havia afirmat aquesta tarda que no ho posaria “fàcil”

ACN Barcelona.-Valtonyc hauria marxat a l’estranger, segons ha avançat El Nacional i TV3. El raper ja ha avisat aquest dimecres en una publicació a la xarxa social Twitter que no posaria “fàcil" la seva entrada a la presó perquè "desobeir és legítim i obligatori davant d'un estat feixista". Així, l'artista preveia que demà tombessin “la porta de casa seva per posar-lo a la presó per unes cançons". A principis de maig, el Tribunal Constitucional va rebutjar el recurs d'empara presentat pel raper i l'Audiència Nacional i va donar un termini de deu dies, que expira aquest dijous, per ingressar en un centre penitenciari. Valtonyc ja va anunciar que no entraria a cap presó "pel seu propi peu". Aquest dimecres a les 12 de la nit acaba el termini d’ingrés i llavors l’Audiència Nacional hauria de decretar una ordre de detenció.

Cal recordar que Valtonyc ha d'ingressar demà dijous a la presó per complir una condemna de tres anys i mig de captiveri pels delictes d'enaltiment del terrorisme i d'injúries a la Corona que la justícia espanyola veu en algunes de les seves cançons.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.