directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dimecres, 23 de maig de 2018 21:47 h

Àngel Ros comparteix el concepte de "neutralitat" de l'espai públic pel fet de tractar-se d'un "espai de tots"

L'alcalde de Lleida i president del PSC assegura que encara no ha rebut la carta enviada per Enric Millo als alcaldes catalans

ACN Lleida.-L'alcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros, ha manifestat aquest dimecres que comparteix el concepte de "neutralitat" de l'espai públic, considerant-ho una "obvietat", tot i assegurar que no ha rebut la carta que el delegat del govern de l'Estat a Catalunya, Enric Millo, ha enviat als alcaldes catalans per demanar-los que mantinguin la "neutralitat" als espais públics. Per Àngel Ros, "la neutralitat política de l'espai que és de tots és fonamental" i en la seva opinió, els símbols que siguin presents en carrers i places "han de ser compartits". Tot i això, l'alcalde de Lleida ha defugit pronunciar-se per si ordenarà, tal com demana Millo, la retirada de llaços grocs i altra simbologia com ara banderes i pancartes que pugui ser considerada de caràcter partidista de l'espai públic de la capital del Segrià.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.