directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Catalunya doble fletxa Divendres, 25 de maig de 2018 14:57 h

La fiscalia alemanya no presentarà avui la petició d'extradició de Puigdemont tot i que ja fa dos mesos de l'arrest

El ministeri públic ha notificat a Eurojust que el procés s'allargarà més enllà dels 60 dies

ACN Barcelona.-La fiscalia general d'Schleswig-Holstein descarta presentar aquest divendres el seu posicionament final sobre la petició d'extradició de Carles Puigdemont, tot i que es compleixen dos mesos de la detenció del líder de Junts per Catalunya. La normativa de les euroordres estipula que s'han de resoldre en un període de 60 dies, prorrogable a 90 en casos "excepcionals". De fet, la fiscalia alemanya ha confirmat a l'ACN que ja ha notificat a Eurojust, l'organisme europeu de coordinació judicial, que el cas s'allargarà més enllà dels dos mesos. Des de la fiscalia, apunten que la seva decisió final –sobre si demanar o no de nou l'execució de l'extradició i per quins crims- podria prendre's la setmana vinent.

Fonts de la defensa de Puigdemont ja van apuntar que, després del "rotund" rebuig del jutge a tornar a empresonar el president destituït i a tornar a considerar el delicte de rebel·lió, el cas de la fiscalia alemanya és més dèbil. El jutge també va expressar dubtes per les "contradiccions" en les informacions sobre la suposada malversació de fons.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.