directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 25 de maig de 2018 16:31 h

Els veïns del Raval no se senten representats en el pla de xoc

No obstant, les entitats del barri celebren l'increment de recursos i esperen veure aviat els resultats

ACN Barcelona.-Després que el plenari de la ciutat de Barcelona aprovés un augment del pla de xoc per a Ciutat Vella, basat sobretot en combatre els problemes del tràfic de drogues al barri, els veïns no se senten representats en aquest pacte entre el Grup Demòcrata i Barcelona en Comú. Demanen tenir una "part activa" en les mesures que s'adoptaran al llarg de l'estiu, més enllà de rebre informació dels avenços que s'aconsegueixen, tal com ha explicat el portaveu de l'Associació de Veïns de Robador, Picalquers i Roig (RPR). Malgrat tot, les entitats celebren que es dediquin 5 milions d'euros per a aquesta ampliació de pla de xoc i esperen "veure resultats aviat i immediats". Entre alguna de les mesures que veuen amb bons ulls l'augment de recursos a la Guàrdia Urbana.

A més, també celebren la "dotació substancial" amb què compta el document per a incrementar el personal que recull les xeringues, els educadors de carrer i els agents cívics. També posen de manifesta la importància en l'increment de tapiats en pisos desocupats per tal que els narcotraficants no tornin a entrar als domicilis, però també demanen als cossos de seguretat que vigilin que no tornen a entrar a partir de forats a les parets.De tota manera, l'associació de veïns també demana al govern i a la resta de formacions polítiques que estudiïn el document que ja van fer arribar amb diferents mesures per combatre el narcotràfic. A més, el portaveu manté la invitació a l'alcaldessa a fer un 'narcotour' "per veure les circumstàncies" amb què han de viure els veïns del Raval.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.