directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 25 de maig de 2018 20:13 h

El PP de Badalona diu al PSC que no posa cap condició per al futur govern però que no participarà "en cap ocurrència"

Els populars diuen que han pres aquesta decisió després que els socialistes hagin obert la porta del possible pacte a ERC o ICV

ACN Badalona.-El PP de Badalona ha recordat aquest divendres al PSC que no posa cap condició per al futur govern de transició fins a les eleccions municipals del 2019 però que no participarà "en cap ocurrència". El president del grup popular, Juan Fernández, assegura que s’ha pres aquesta decisió després de les declaracions que ha fet el PSC aquest migdia en què ha obert la porta del possible pacte a partits que formen el govern actual com ERC o ICV. Els populars han ajornat la segona reunió de la comissió tècnica que s’havia de celebrar aquesta tarda fins que els socialistes no aclareixin "la pregunta que volen fer als seus militants, quan la vol fer i quin és el resultat de la mateixa".

Fernández assegura que no perdran el temps negociant un programa de govern amb un partit "que no sap què vol fer, ni quina pregunta farà als seus militants ni quan ho farà" i ha afegit que quan ho tinguin clar "en tornem a parlar”. “Fa gairebé 20 dies que l’alcaldessa va perdre la qüestió de confiança i el PSC encara està amb una indefinició difícil d’entendre”, ha criticat afirma el president del grup popular. No obstant, els populars valoren "de forma molt positiva" la feina que està desenvolupant la comissió tècnica i el fet que els tres partits que la formen coincideixin "en un 85-90%" tant en el diagnòstic de la ciutat com en les mesures a emprendre durant aquest últim any de mandat. “L’únic que falta és saber amb exactitud què vol fer el PSC per presentar la moció de censura”, ha conclòs Fernández.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.