directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 17:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Camp doble fletxa Dissabte, 26 de maig de 2018 19:49 h

El director de Catalunya Ràdio, guardonat en l'11a Convenció de la Premsa Comarcal

La trobada ha aplegat 150 professionals i ha premiat a l'articulista Francesc Canosa, Hora Nova, la Revista de Banyoles i 777 Comunica com a millors portades i al Elpuntvalles com a millor diari digital

ACN Riudoms.-L'11a Convenció de la Premsa Comarcal celebrada aquest dissabte a Riudoms (Baix Camp) ha comptat amb uns 150 periodistes, editors i responsables dels gabinets de comunicació, que també han assistit en la 36a Assemblea Ordinària de l'ACPC. En la trobada s'han analitzat els reptes de la professió, l'impacte de les xarxes socials als mitjans comarcals i s'han lliurat diversos premis a les publicacions i personalitats més destacades del darrer any, com el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Saül Gordillo. Gordillo ha agraït el premi i ha recordat els seus inicis professionals en mitjans locals com la revista 'El nunci' de Calella o la publicació mensual 'Repòrter' de l'Alt Maresme. El president de la Premsa Comarcal, Francesc Fàbregues, ha defensat que el sector "té una bona salut" i que a diferència del que havien pronosticat els gurus, el jovent segueix "apostant pel paper". I en aquesta línia, ha afirmat que "l'assemblea ha de servir per donar-nos espenta i pensar que el futur és nostre".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.