directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dissabte, 26 de maig de 2018 20:39 h

Vic acull un gran acte festiu i reivindicatiu en solidaritat a Marta Rovira i la resta de presos i exiliats catalans

El president del Parlament, Roger Torrent, recorda que la vigatana "ho ha donat tot pel país i davant aquest sacrifici no es pot fer una altra cosa que seguir"

ACN Vic.-A les 5 en punt de la tarda i davant una lona de grans dimensions amb la cara de la vigatana Marta Rovira i un 'Mai no caminaràs sola', una actuació de titelles davant un reguitzell de nens i nenes ha donat el tret de sortida a l'acte 'Som Llibertat' de suport a la secretària general d'Esquerra i la resta de presos i exiliats catalans. Les actuacions, la música de Pep Sala, Matthew McDaid o Guillem Ramisa i els parlaments s'han anat intercalant durant tota la tarda i s'allargaran fins la mitja nit en un acte de gran format "contra la repressió" que ha omplert d'un continu de persones la Plaça de la Catedral i la Plaça del Bisbe Oliba de la capital osonenca. El president del Parlament, Roger Torrent, ha recordat que Marta Rovira "ho ha donat tot pel país" i, davant aquest "sacrifici", "no podem fer una altra cosa que seguir". Les paraules de Torrent s'han interromput diverses vegades pels crits espontanis del públic reclamant 'llibertat'. Durant les set hores de durada de l'acte, l'organització preveu que hi passin més de cinc mil persones.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.