directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Empordà doble fletxa Dimarts, 29 de maig de 2018 15:25 h

Jutgen un acusat de colpejar amb un esprai pebre l'amo d'un bar de Sant Feliu de Guíxols i deixar-lo sense visió en un ull

L'home, que s'enfronta inicialment 8 anys de presó, nega els fets i assegura que el van agredir a ell

ACN Girona.-L'Audiència de Girona ha jutjat aquest dimarts un acusat que s'enfronta inicialment a 8 anys de presó per colpejar amb un pot d'esprai pebre l'amo d'un bar de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i deixar-lo sense visió en un ull. Els fets es remunten al 21 de febrer de 2016 pels volts de la cinc de la matinada. Segons sostenen les acusacions, l'home va anar al local, hi va entrar, i la propietària li va dir que no podia quedar-s'hi perquè en d'altres ocasions hi havia protagonitzat incidents. Aleshores, segons ha explicat la dona durant el judici, li va ruixar la cara amb l'esprai provocant-li lesions que van tardar dos dies a curar-se-li. El propietari del local, al seu torn, ha declarat que va sentir la seva dona cridar i es va dirigir a l'entrada del bar per ajudar-la. Segons ha declarat, es va posar davant d'ella per "protegir-la" i va ser llavors quan el processat li va propinar un cop de puny a la cara i va colpejar-lo amb el pot. Com a conseqüència de l'agressió, recull l'escrit del fiscal, l'home ha perdut de "manera irreversible" visió a l'ull dret. Durant el judici, l'acusat ha negat els fets i ha assegurat que un treballador el va agredir a ell amb una barra "extensible" per impedir-li l'entrada.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.