directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 12 de juny de 2018 08:14 h

Trump crea un "vincle especial" amb Kim Jong-un després d'una cimera "històrica"

El president dels EUA diu que amb el seu acord resoldran "un problema molt gran i perillós" i convida el líder nord-coreà a la Casa Blanca

ACN Barcelona.-El president dels Estats Units, Donald Trump, i el líder de Corea del Nord, Kim Jong-un, han signat aquest dimarts un acord "històric" a Singapur que tots dos han dit que marcarà un abans i un després per tot el món, però del qual encara es desconeixen els detalls. "Resoldrem un problema molt gran i molt perillós pel món", ha dit Trump durant la signatura de l'acord. "Ha estat una reunió històrica, hem decidit deixar el passat enrere. El món veurà grans canvis", ha afegit, per la seva banda, Kim Jong-un. Segons ha dit el president nord-americà, que el cap de setmana va rebutjar signar les conclusions finals del G-7 i va titllar de "dèbil i deshonest" al primer ministre canadenc, Justin Trudeau, a Singapur ha pogut crear un "vincle especial" amb Kim Jong-un i el convidarà a la Casa Blanca.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.