directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Urgell doble fletxa Dimecres, 13 de juny de 2018 17:20 h

FiraTàrrega i Foment Tàrrega consoliden la col·laboració per dinamitzar la ciutat aprofitant la mostra d'arts escèniques

Organitzaran el 27 de juliol un acte obert a la ciutadania per donar a conèixer les propostes artístiques de l'edició 2018

ACN Tàrrega.-FiraTàrrega consolida la seva col·laboració amb Foment Tàrrega, l'Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats. Aquest acord serveix com a eina de dinamització econòmica, comercial i turística de la capital de l'Urgell, ja que aprofita les sinergies que aporta la celebració d'un esdeveniment cultural com és FiraTàrrega, que compta cada any amb milers de visitants. Com a novetat, aquest any, FiraTàrrega i Foment Tàrrega faran una convocatòria oberta a tota la ciutadania per presentar la programació de FiraTàrrega 2018 a la terrassa de l'Ateneu el 27 de juliol a les 21 hores, amb la sessió musical a càrrec d'un DJ. L'acte serà una bona ocasió per conèixer de primera mà les propostes artístiques de la nova edició de la fira, que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre.

Aquest 2018 l'acord té com a objectius principals desenvolupar accions que atansin la ciutadania al carrer, donar visibilitat a la nova col·laboració entre FiraTàrrega i Foment Tàrrega i "oferir una imatge global de modernitat, hospitalitat i rigor". Així, es reprendrà el Concurs d'aparadors vinculat amb FiraTàrrega acompanyat d'una campanya de comunicació amb la confecció de 5.000 bosses de paper amb un disseny conjunt que repartiran els comerços associats i tindran visibilitat pels carrers de la ciutat durant els mesos de l'estiu.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.