directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 10:33 h

Iceta planteja la llibertat condicional dels polítics presos fins al judici

El líder del PSC afirma que la decisió és en mans dels jutges però creu que és una "possibilitat" per als afectats

ACN Barcelona.-"Per què, acabada la instrucció i fins al judici, no es pot decretar una llibertat condicional? Crec que és una possibilitat que han de demanar les persones afectades i que els jutges han de valorar". Són paraules del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, aquest dimecres al vespre en una entrevista a 'La Nit a 8tv', i en aquest mateix sentit s'ha expressat aquest dijous als micròfons de Catalunya Ràdio en referència als dirigents polítics empresonats. "Ara entrarem en fases diferents que permetrien no només un trasllat; i no vull aixecar expectatives amb una cosa tant delicada, però algú podria demanar llibertat condicional; tenen dret a demanar-ho", ha afegit insistint que és decisió dels jutges.

Iceta, que ha descartat comparar-ho a la "política decidida" de la dispersió d'etarres com "un instrument per acabar amb el terrorisme", ha afegit que el jutge que instrueix és qui indica "on vol" els investigats. I en rebutjar-ne la presó preventiva actual, Iceta ha afegit que és quan hi ha condemna que, després de diversos tràmits, el govern espanyol, des d'Institucions Penitenciàries, pot decretar un eventual trasllat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.