directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 12:18 h

Oriol Junqueras i Ada Colau, entre les personalitats que s'han adherit a un manifest en defensa del govern de Badalona

L'escrit defensa que l'executiu de Dolors Sabater ha aconseguit "recuperar una ciutat per a tothom" capgirant els nefastos efectes de la política del PP d'Albiol

ACN Badalona.-Oriol Junqueras, Ada Colau, David Fernàndez, Òscar Camps o Sílvia Soler són algunes de les personalitats del món polític, social i cultural que ja s'han adherit al manifest de suport al "govern del canvi" a Badalona format per Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA. Al manifest –que té per lema 'Amb Badalona no s'hi juga'- es recorda que l'executiu de Dolors Sabater, en perill per la moció de censura impulsada pel PSC, PP, i Cs que es podria concretar la setmana vinent, ha aconseguit capgirar els nefastos efectes de la política "xenòfoba i excloent" del PP d’Albiol i "recuperar una ciutat per a tothom". Sobre la moció, el manifest critica que "és un moviment irresponsable" perquè només respon a la necessitat dels tres partits "de fer campanya electoralista, sense parlar de propostes de ciutat ni concretar qui formarà part del nou govern. A més, alerta que si prospera el PSC haurà de governar en minoria amb seus tres regidors "dominat des de l'ombra pel PP d'Albiol" el que suposarà el retorn de les polítiques de dretes al consistori badaloní.

Al manifest de suport també es recorda que els pressupostos pel 2018 que el govern municipal va presentar eren els "més socials" de la història amb un increment de 6,7 MEUR en temes com el reforç de personal municipal, l'eliminació de les llistes d'espera en atenció domiciliària, o una nova línia d'ajuts al lloguer, entre d'altres. També es recorda que ja fa mesos que s'ha superat la inversió executada en el mandat del PP. El manifest, on l'actual govern municipal detalla la feina feta i els principals motius per a la seva continuïtat, es pot consultar al web https:\/\/suportbadalona.wordpress.com.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.