directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 13:04 h

Maragall es reuneix a Brussel·les amb treballadors de la delegació del Govern davant de la Unió Europea

El conseller d'Acció Exterior exposarà a la tarda els plans del seu departament en el seu primer viatge internacional des que va assumir el càrrec

ACN Brussel·les.-El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, s'ha reunit aquest dijous al migdia amb els treballadors de la delegació del Govern davant de la Unió Europea, intervinguda durant els mesos d'aplicació del 155. Maragall, que ha estat rebut a la seu ubicada a la Rue de la Loi entre aplaudiments, ha volat aquest mateix matí a Brussel·les, des d'on explicarà a la tarda i en roda de premsa quins són els plans del seu departament en matèria d'acció exterior. Mentre que el govern del president Quim Torra ja ha anunciat que revertirà el tancament del Diplocat altres afers pendents sobre la taula del nou conseller són la restauració de les delegacions a l'estranger tancades per Madrid o el nomenament del nou representant del Govern davant la UE. Per ara, la delegació segueix sense representant, ja que encara no hi ha substitut per Amadeu Altafaj, que va ser destituït pel govern espanyol a finals d'octubre.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.