directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 13:17 h

Huerta traspassa cartera a Girao: "Passo pàgina, tenia 1000 projectes al cap però segur tu en tindràs més i millors"

El nou ministre assegura que Huerta ha marxat "de manera impecable" i diu que conjugarà "la feina, la prudència i la valentia"

ACN Madrid.-El ministre de Cultura sortint, Màxim Huerta, ha entregat la cartera de Cultura i Esport al seu successor, José Girao, en el tradicional acte de traspàs de cartera que s'ha fet aquest dijous. Huerta va dimitir dimecres –una setmana després d'arribar al càrrec- després que transcendís que havia defraudat 218.000 euros a Hisenda entre 2006 i 2008 i va haver de pagar una multa. Huerta ha fet una breu intervenció dient que passava pàgina i ha fet una analogia artística afegint que, si es tractés d'un concert, ningú li demani "cap bis". "Tenia 1000 projectes al cap i al teu en caben molts més i millors", ha manifestat Huerta. Per la seva banda, el nou ministre, José Girao, ha agraït "la generositat" de Huerta i ha dit que marxa "de manera impecable". També ha manifestat que la seva acció al ministeri es mourà en un "sa equilibri entre la feina, la prudència i la valentia" i ha promès treballar també per buscar el consens en el món de la cultura, tot i reconèixer que "no és un moment fàcil" i que el tema pressupostari els condiciona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.