directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Berguedà doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 13:42 h

12 municipis del Berguedà implantaran a partir de l'1 d'octubre el model de recollida porta a porta

El Consell Comarcal aprova per unanimitat els contractes per la implantació del nou model de gestió de residus per valor d'1,2 MEUR

ACN Berga.-El ple extraordinari del Consell Comarcal del Berguedà ha aprovat per unanimitat els contractes per la implantació d'un nou model de gestió de residus a dotze municipis del territori. Es tracta del sistema del porta a porta, que s'implantarà a partir de l'1 d'octubre. La licitació del contracte pel subministrament del material s'ha fet per 1.234.701 euros. Els municipis que implantaran el porta a porta seran: Avià, Bagà, Berga, Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Olvan, Puig-reig, Sant Julià de Cerdanyola i Vilada. Tots ells tenen més de 500 habitants o bé han demanat expressament incloure's en el projecte. El 26 de juny començarà una campanya informativa amb l'objectiu de resoldre els dubtes que pugui tenir la ciutadania.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.