directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 15:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 14:16 h

Un home se suïcida a Cornellà de Llobregat llençant-se per la finestra quan anava a ser desnonat

El veí ha demanat a la comitiva judicial i als Mossos d'Esquadra que s'esperessin un moment i segons després s'ha llençat al buit

ACN Cornellà de Llobregat.-Un home s'ha suïcidat aquest dijous al matí llençant-se per la finestra del seu pis quan anava a ser desnonat a Cornellà de Llobregat, segons fonts policials. Els fets s'han produït al voltant de dos quarts d'onze del matí quan la comitiva judicial s'ha presentat a l'habitatge per dur a terme el desnonament. El veí però s'ha negat a obrir-los la porta i la comitiva judicial ha avisat els Mossos d'Esquadra perquè els donessin suport. Un cop han tornat a trucar la porta i s'han identificat, l'home els ha demanat que s'esperessin un moment i segons més tard han sentit els crits d'una dona alertant que el veí s'havia llençat al buit. El SEM s'ha desplaçat tot el seguit fins al lloc, al carrer Camèlia, però només ha pogut certificar la mort de l'home.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.