directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 16:28 h

La Generalitat autoritza la liberalització horària als polígons comercials de Vilanova i la Geltrú

Era un dels requisits que demanava l’inversor del nou parc de botigues de Masia d’en Barreres

ACN Vilanova i la Geltrú.-La Direcció General de Comerç de la Generalitat ha autoritzat la liberalització horària als polígons comercials de Vilanova i la Geltrú, segons ha informat aquest dijous l’Ajuntament. La mesura afecta les naus comercials de la ronda d’Europa, el carrer de la Piera, la ronda Ibèrica i els polígons Les Roquetes, Santa Magdalena i Masia d’en Barreres. De fet, l’Ajuntament havia demanat al Govern el permís per a què els polígons poguessin obrir els diumenges i festius després que el promotor del nou parc comercial de Masia d’en Barreres ho posés com a condicionant per tirar endavant la seva inversió, de 75 milions d’euros, a l’àrea de l’antiga fàbrica Cemex. L’autorització de Comerç també inclou que les botigues dels polígons puguin obrir un màxim de 75 hores setmanals.

Al mateix temps, la Generalitat ha donat aquests mateixos permisos d’obertura en diumenges i festius a tots els establiments comercials del barri de Mar de Vilanova. Si bé fins ara Comerç concedia aquesta autorització anualment per a tota aquesta zona marítima només durant el període d’estiu, aquesta vegada s’ha ampliat el permís a tot l’any. Els permisos del barri de Mar i dels polígons comercials seran vigents fins el 2022, amb possibilitat de prorrogar-los.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.