directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 18:46 h

Trànsit preveu que 185.000 persones acudeixin a la cursa del Mundial de Motociclisme de Montmeló

L'Administració demana als usuaris que extremin la precaució i recorda que aquest any han mort 20 motoristes a les carreteres catalanes

ACN Barcelona.-El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que 185.000 persones acudiran a la cursa del Mundial de Motociclisme de Montmeló durant els tres dies en què està programada, de divendres a diumenge. Aproximadament el 15% d'aquesta quantitat arribarà al circuït en transport públic, segons Trànsit. Un altre 65% hi anirà en motocicleta, fet que "afavorirà" l'entrada i sortida de les instal·lacions de Montmeló. En aquest sentit, l'Administració demana als usuaris que extremin la precaució i recorda que aquest any han mort 20 motoristes a les carreteres catalanes. En el mateix període de l'any 2017 en van morir 18. L'SCT i el Circuit de Barcelona-Catalunya, igual que la passada edició, mantenen la campanya de conscienciació viària als exteriors de la instal·lació esportiva 'La carretera no és el Circuit'.

Pel que fa a les mesures especials de trànsit, s'habilitaran diferents carrils addicionals tant d'entrada al recinte com de sortida, amb l'objectiu de minimitzar les afectacions viàries, tant a l'arribada com en el procés de buidatge de la instal·lació. Resultaran afectades les carreteres AP-7\/C-33, C-35, C-17, BP-5002, BV-5003 i C-352.Durant els tres dies del gran premi s'establirà un dispositiu especial d'efectius del Servei Català de Trànsit, de Mossos d'Esquadra i de les policies locals dels municipis pròxims al circuït, així com de Bombers i de Protecció Civil.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.