directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 19:19 h

Teresa Cunillera substituirà Enric Millo com a delegada del govern espanyol a Catalunya

Pròxima a Miquel Iceta, va formar part dels defensors del no a la investidura de Rajoy que va dur el PSC a trencar la disciplina de vot del PSOE

ACN Barcelona.-La socialista lleidatana Teresa Cunillera substituirà Enric Millo com a delegada del govern espanyol a Catalunya, segons indiquen fonts del PSC. Es tracta d'una dirigent amb anys d'experiència, atès que va entrar com a diputada al Congrés l'any 1982. L'etapa més llarga a la cambra baixa espanyola és la que va desenvolupar del 1996 al 2015. També ha tingut responsabilitats governamentals, per exemple quan el 1986 va ser directora general de la presidència del govern espanyol. Dins del PSOE ha exercit responsabilitats organitzatives, com ara ser membre de la gestora encarregada de la formació fins al congrés on Pedro Sánchez va tornar a ser nomenat secretari general.

Cunillera, pròxima a Miquel Iceta i apreciada a la seu del PSOE, va formar part dels defensors del no a la investidura de Mariano Rajoy, que comportaria una multa al PSC per trencar la disciplina de vot.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.