directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 16 de juliol de 2018 11:42 h

Els Bombers de la Generalitat canvien la seva cúpula amb el repte de capgirar una "situació crítica" al cos

El nou subdirector general operatiu marca com a línies estratègiques "normalitzar el funcionament" i "millorar la coordinació de les emergències"

ACN Barcelona.-El Departament d'Interior ha configurat un nou equip de comandaments dels Bombers de la Generalitat, amb l'inspector David Borrell com a nou subdirector general operatiu -màxim cap operatiu dins l'estructura- i que, en la seva primera intervenció davant els mitjans de comunicació, ha destacat que el cos està en una "situació crítica". "La mancança de recursos humans, de materials, de vestuari, un envelliment de la flota i unes estructures de suport operatiu inadequades fan que la resposta a les emergències no sigui la que nosaltres desitjaríem", ha reconegut Borrell, que ha afirmat que el nou equip pren el "compromís d'un projecte a mitjà termini" amb "dues línies estratègiques, normalitzar el funcionament del cos i millorar la coordinació de les emergències a Catalunya". El màxim cap operatiu dels Bombers espera que el Govern "pugui aconseguir els recursos necessaris per tirar endavant aquest projecte", ja que ha assenyalat que el seu plantejament depèn sobretot de la inversió econòmica. Antonio Ramos és el nou subdirector general tècnic i Joan Navarro, el subdirector general de Recursos Humans.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.