directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 16 de juliol de 2018 12:38 h

Teresa Cunillera: "Necessitem que la ciutadania de Catalunya vegi el govern d'Espanya com un govern amic"

La delegada del govern espanyol a Catalunya reivindica en el nomenament de la subdelegada a Barcelona trencar amb la "confrontació" generada per l'executiu del PP

ACN Barcelona.-La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha constatat la voluntat de l'executiu de Pedro Sánchez de trencar amb la imatge de "confrontació" creada durant el mandat de Rajoy, i ha posat com a exemple el nou tarannà del departament que ella encapçala. "Necessitem que la ciutadania de Catalunya vegi el govern d'Espanya com un govern amic, que aporta solucions i no crea problemes", ha assenyalat aquest dilluns en l'acte de presa de possessió de Montserrat Garcia Llovera com a subdelegada a Barcelona. Cunillera ha anat més enllà i ha volgut presentar la delegació com una administració "oberta i amable", disposada a dialogar amb altres administracions per "donar servei al país, a Catalunya i als seus ciutadans", ha apuntat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.