directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 16 de juliol de 2018 21:51 h

L'operativa de Vueling, "severament afectada" per les "fortes" regulacions a l'espai aeri europeu

L'Aeroport del Prat opera amb normalitat després que al matí s'hagin ordenat espaiar alguns enlairaments i aterratges per la pluja

ACN Barcelona.-L'operativa de Vueling resulta a aquestes hores "severament afectada" per les "fortes" regulacions a l'espai aeri europeu, segons ha informat la companyia aèria a través de Twitter. Alguns usuaris han informat que els seus vols s'han demorat fins a vuit hores. Altres han lamentat que els seus vols han estat cancel·lats fins d'aquí a dos dies. Al llarg del dia fortes tempestes han assolat diferents punts del continent, un fenomen que, a l'aeroport del prat, ha obligat a espaiar alguns enlairaments i aterratges per ordre dels controladors aeris de la instal·lació, segons ha informat Aena. Des de Vueling expliquen que el Prat ha estat tres quarts d'hora sense operar al matí, i que això ha començat a complicar la seva operativa. Després, les tempestes s'han traslladat al nord d'Europa, fet que ha obligat a regular l'espai aeri i ha fet més difícil la situació, segons indiquen des de la companyia. A l'aeroport del Prat Vueling ha cancel·lat 30 vols.

Als afectats se'ls ofereix la possibilitat de recol·locar el viatge en un altre vol –tot i les dificultats afegides d'una operativa ja més intensa de l'habitual pel període estival- o de recuperar els diners del bitllet. També s'ofereix allotjament i manutenció als viatgers. Des de Vueling indiquen que han contractat aquest dilluns un miler de places d'hotel o que han repartit un palet d'aigua entre els afectats.Des de la companyia esperen que aquest dimarts al matí l'operativa pugui començar amb normalitat, en funció de si els reguladors de l'espai aeri europeu aixequen les restriccions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.