directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 12:15 h

Sabadell acollirà un gran acte per la llibertat de Forcadell amb actuacions musicals i intervencions polítiques

Maria del Mar Bonet, Gossos i Gerard Quintana amenitzaran l’inici de la campanya ‘Free Forcadell’ on parlaran Torrent, Corominas, Simó, Llach, Boya i Fachín

ACN Barcelona.-La campanya ‘FreeForcadell’, que demana la llibertat de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i intenta “visibilitzar” la seva causa, naixerà el proper dissabte dia 21 de juliol amb un gran acte a Sabadell. L’esdeveniment comptarà amb les actuacions de diversos artistes i els parlaments de representants polítics en actiu i de l’època de Forcadell com a presidenta. Sílvia Bel, Gossos, Titot, Maria del Mar Bonet, Borja Penalba, Mascarats i Roc Casagran són els principals reclams musicals d’un acte que començarà a les 19:00 hores a la Plaça del Doctor Robert de Sabadell, i on també intervindran el president del Parlament, Roger Torrent; els companys de Mesa de Forcadell a l’anterior legislatura Lluís M. Corominas i Anna Simó; i els exdiputats Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachin; així com també l’alcalde de Sabadell, Matíes Serracant i diversos regidors. També faran parlaments representants d'Òmnium Cultural, l'ANC i l'ACDC.Presentaran l’acte els actors Joel Joan i Anna Sahún, i la periodista Sarai Sarroca.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.