directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 12:16 h

Tanca Park Paladium, la darrera sala d'oci històrica de la Zona Hermètica de Sabadell

Només segueixen funcionant dos locals de l'espai i la previsió és que també abaixin la persiana en breu

ACN Sabadell.-Park Paladium, la darrera sala d'oci històrica que encara es mantenia dempeus a la Zona Hermètica de Sabadell abaixarà la persiana el proper dissabte. Així ho ha confirmat a l'ACN el propietari de l'establiment i president de l'Associació de Locals d'Oci Nocturn de Sabadell, Joan Cosp, que ha indicat que dilluns va rebre la notificació oficial que l'obliga a tancar de manera definitiva. D'aquesta forma Park Paladium segueix les passes de mítics establiments que han posat punt i final a la seva activitat d'acord amb el Pla especial de regulació d'usos recreatius al barri de Gràcia de Sabadell que va entrar en vigor el mes de maig de 2016 i que estableix el tancament de tots els establiments d'oci d'aquest àmbit. Ara només quedaran obertes la sala Vinilo i la discoteca DrinkKing.

"Estem decebuts i enganyats". Així de contundent s'ha mostrat el propietari de Park Paladium que ha recordat que el ple municipal del 26 de maig de 2016 va aprovar per unanimitat una moció de Cs que demanava "preservar els llocs de treball i mantenir l'oci a la ciutat".Cosp explica que els propietaris confiaven que mentre l'executiu redactava el nou pla director que ha de regular l'oci nocturn a la ciutat, ells podrien mantenir la seva activitat. "No han complert amb la seva paraula, ens sentim totalment enganyats", afirma.El passat mes de febrer diverses discoteques van rebre les notificacions que les obligaven a tancar, deixant només cinc locals oberts a la zona. Els propietaris dels establiments que encara es mantenien en funcionament van tornar a reclamar al consistori que els permetés mantenir la seva activitat mentre s'acaba de redactar el nou pla que segons van explicar els responsables municipals vol crear una oferta atractiva a diverses zones, evitant que l'activitat es concentri en un sol barri. En aquests sentit van indicar que no descartaven que en un futur pugui tornar-se a concedir alguna llicència a la Zona Hermètica. Park Paladium s'acomiadarà de forma oficial dissabte després de 25 anys d'activitat. Quedaran només la sala Vinilo i la discoteca DrinkKing, que va tancar el local que tenia al carrer Rocafort per instal·la-se en un altre establiment de la mateixa via on el jutge encara no ha determinat el tancament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.