directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 10:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 14:53 h

La policia intercepta a la Jonquera 600 quilos d'haixix transportats pel mètode 'go fast'

Els agents detenen sis persones de nacionalitat francesa que participaven en el trasllat de la droga des de Màlaga fins a Dijon (França)

ACN La Jonquera.-Agents de la policia espanyola i l'Oficina Central per a la Supressió del Tràfic Il·lícit d'Estupefaents (OCRTIS) francesa han interceptat 600 quilos d'haixix a la Jonquera. La droga era transportada a França pel mètode 'go fast', consistent en el desplaçament de droga en vehicles d'alta gamma i que travessen la península a gran velocitat cap a la frontera francesa. Els agents han detingut sis persones de nacionalitat francesa que participaven en el trasllat de la droga des de Màlaga fins a Dijon (França) i han intervingut dos vehicles de gran potència.

La investigació va començar el passat mes de maig. Agents francesos i espanyols van detectar la presència d'una organització de ciutadans francesos a la malaguenya zona de Mijas i Fuengirola dedicada al narcotràfic. El grup criminal es dedicava al transport d'importants quantitats d'haixix mitjançant el mètode 'go fast', que consisteix en el desplaçament de carregaments de droga en vehicles d'alta gamma i que travessen la península a gran velocitat.La policia va detectar l'inici d'un transport de droga que partia des de la província de Màlaga a última hora de la nit. La comitiva estava formada per un vehicle llançadora i per un tot terreny que suposadament portava la droga. Tots dos vehicles, d'alta gamma i coordinats mitjançant mitjans telemàtics, van creuar la península a gran velocitat i van arribar a prop de la frontera francesa a primera hora de l'endemà.A última hora de la tarda, els vehicles volien creuar la frontera i van ser interceptats pels agents. A l'interior del tot terreny es van localitzar 600 quilos d'haixix distribuïts en 20 fardells, totalment desapercebuts ja que anaven tapats amb mantes negres i el vehicle tenia els vidres tintats. Les sis persones que participaven en el transport, totes elles de nacionalitat francesa, van ser detingudes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.