directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 16:26 h

Torra condemna l’agressió al fotoperiodista Jordi Borràs: “El feixisme no pot córrer impune pels carrers de Catalunya”

El president demana que episodis com aquest es tractin al ple monogràfic sobre la “recuperació de la convivència” demanat per Cs

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha volgut “condemnar enèrgicament” l’agressió que el fotoperiodista Jordi Borràs va patir dilluns al vespre a mans d’un policia del CNP que no estava de servei. “No pot passar això, que el feixisme corri impune pels carrers de Catalunya, com tampoc les manifestacions feixistes al Valle de los Caídos”, ha dit per rebutjar l’agressió. I és que per a Torra, Europa “no entén res del que passa amb el ‘revival’ franquista a l’Estat”. A més, ha considerat que agressions “impunes” com la que ha patit Borràs “s’hauran de parlar demà al ple del Parlament” monogràfic “sobre la priorització de l’agenda social i la recuperació de la convivència” demanat per Cs.

Torra ha fet aquestes valoracions en ser preguntat durant la roda de premsa que ha ofert junt al president de Flandes, Geert Bourgeois, després de reunir-se al Palau de la Generalitat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.