directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Penedès doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 18:56 h

Jaume Armengol, nou president de la Confraria del Cava per la renúncia de Toni de la Rosa

El fins ara president plega per motius personals i argumenta que vol dedicar-se plenament a l'empresa familiar

ACN Sant Sadurní d'Anoia.-Jaume Armengol i Calvet, fins ara vicepresident de la Confraria del Cava, assumirà les funcions de president de l'entitat després que Toni de la Rosa i Torelló hagi anunciat aquest dimarts que deixa el càrrec per motius personals. De la Rosa ha explicat que té la intenció de dedicar-se plenament a l'empresa familiar. Armengol i la resta de membres de la junta directiva i el consell capitular es mantindran en actiu fins que es convoqui l'Assemblea General. De la Rosa va entrar a la Confraria del Cava com a jove confrare. El 2007 va entrar a la Junta Directiva com a Mestre de Cerimònies fins que, el maig del 2013, va ser nomenat president en substitució de Pere Bonet.

Del seu mandat destaca el canvi de la coronació de la Reina del Cava pels Ambaixadors del Cava que es va produir fa dos anys, la posada en marxa de la campanya 'Per Sant Jordi llibre rosa i Cava', que se celebra des del 2014 en col·laboració amb RAC1, o la consolidació de la Nit Solidària del Cava, a través de la qual la Confraria recapta fons per a Càritas.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.