directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Penedès doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 20:07 h

La Plataforma Pro Vegueria Penedès aplaudeix el nomenament de Regull i l’insta a fomentar la “cooperació intermunicipal”

L’entitat reclama al nou delegat del Govern que sigui “perseverant” a l’hora de defensar el territori

ACN Vilafranca del Penedès.-La Plataforma Pro Vegueria Penedès ha aplaudit aquest dimarts el nomenament de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, com a delegat del Govern al territori, en un càrrec de nova creació. En un comunicat, l’entitat impulsora del reconeixement de la vuitena vegueria ha instat Regull a fomentar la “cooperació intermunicipal” per tal de mantenir l’anunci fet per ell mateix en què es compromet a descentralitzar els serveis territorials entre Igualada, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú i el Vendrell. “Tenim una forta identitat social, que cal cohesionar més i millor. És urgent que les quatre comarques avancin sota uns mateixos objectius derivats de la presa de consciència de l’espai social i de la disposició d’uns recursos compartits”, apunta la plataforma, que demana al nou delegat que sigui “perseverant” en la defensa dels 72 municipis del gran Penedès com a territori singular.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.